Wednesday, August 27, 2014

Cutting Corners

In my last post, I told you about the temporary wall that would be constructed on the Tyler Rd end of the foyer. If you were here on Sunday, you noticed that the wall is up now. Now the outside corner has been cut off the sanctuary foyer where the connector will join to the main building.

The air conditioning units in the former "mechanical garden" have now been moved to another location. (Don't worry; the building still has air conditioning.) This has also been done to make room for the connector. The area under where these units were will be dug out to the ground floor level.

Here is what it looks like so far:

 

The temporary wall from inside the foyer.

 

The temporary wall from the outside.

 

The air conditioning units are gone to make room for the digging.

 

View of the temporary wall from the ground floor.

 

Opening to the second floor of the Life Education Center.

 

No comments:

Post a Comment